Close

24sata.hr

Obilje antioksidansa i cijeli spektar ljekovitih svojstava ono što je zeleni čaj čini pravim carem među ljekovitim napicima. Na dobrom je glasu jer čisti tijelo od otrova i brine se za zdravlje srca i krvožilnog sustava.

29. siječnja 2019.

Opširnije

hrt.hr

Podrijetlom je iz Kine, najviše ga piju Englezi, a vole ga u cijelom svijetu. Njegova je ljepota u jednostavnosti, samo malo tople vode i žličica suhih listića daje neizmjerno zadovoljstvo. Kod nas je čaj simbol zimske čarolije jer nas grije, umiruje i hrani osjetila mirisima i okusima.

8. listopada 2018.

Opširnije

24sata.hr

Donosimo vam uspješnu dugogodišnju poslovnu priču Tanje Španiček, vlasnice Kuće zelenog čaja, specijalizirane trgovine s čajevima iz cijeloga svijeta.

24. travnja 2013.

Opširnije

sibi.hr

Danas je trgovačkome centru Portanova i službeno otvorena Kuća zelenog čaja. U prisutnost velikoga broja ljudi te gejši koje su dijelile prigodne poklon paketiće čaja, opojni miris istoka širio se prizemljem Portanove.

14. siječnja 2012.

Opširnije

femina.hr

Malu pauzu od stresnog dnevnog ritma pronašli smo u profinjenom lounge baru koncept storea Hugo Boss u Zagrebu. Za čarobne rituale čaja koje smo doživjeli zaslužna je Kuća zelenog čaja, tvrtka koja je u nas već godinama broj jedan kad je čaj u pitanju.

19. veljače 2010.

Opširnije

vecernji.hr

Čak i oni koji se kunu da poznaju sve vrste čajeva, ne poznaju dovoljno najmisteriozniji čaj na svijetu: pu erh. A baš će njega sljedećeg utorka u 17 sati, u vrijeme za čaj, upoznati uzvanici i posjetitelji kafeterijice luksuzne trgovine Boss u Zagrebu.

3. veljače 2010.

Opširnije