Close

extravagant.hr

“Kuća zelenog čaja” po drugi put, i to opet kada je najzahtjevnije, širi svoje poslovanje u Rijeku i vjeruje da će ovim dolaskom ostati i postati dio same Rijeke. Naime, ovaj put to ostaje obiteljski posao koji sam osobno predložio i uz pomoć prijateljice realizirao prvi dio priče o čajevima u Rijeci – kaže vlasnik […]

16. prosinca 2020.

Opširnije

fiuman.hr

U samom središtu Rijeke od ovog ponedjeljka, 14. prosinca, otvorila se trgovina Kuća zelenog čaja koja već u samom nazivu otkriva što ima u svom asortimanu. “Otvorili smo svoja vrata 2004. godine u Lovačkom rogu te malo pomalo čarobnim mirisima i okusima osvojili srca mnogih Zagrepčana, a potom i cijele Hrvatske”…

16. prosinca 2020.

Opširnije

24sata.hr

Obilje antioksidansa i cijeli spektar ljekovitih svojstava ono što je zeleni čaj čini pravim carem među ljekovitim napicima. Na dobrom je glasu jer čisti tijelo od otrova i brine se za zdravlje srca i krvožilnog sustava.

29. siječnja 2019.

Opširnije

hrt.hr

Podrijetlom je iz Kine, najviše ga piju Englezi, a vole ga u cijelom svijetu. Njegova je ljepota u jednostavnosti, samo malo tople vode i žličica suhih listića daje neizmjerno zadovoljstvo. Kod nas je čaj simbol zimske čarolije jer nas grije, umiruje i hrani osjetila mirisima i okusima.

8. listopada 2018.

Opširnije

24sata.hr

Donosimo vam uspješnu dugogodišnju poslovnu priču Tanje Španiček, vlasnice Kuće zelenog čaja, specijalizirane trgovine s čajevima iz cijeloga svijeta.

24. travnja 2013.

Opširnije

sibi.hr

Danas je trgovačkome centru Portanova i službeno otvorena Kuća zelenog čaja. U prisutnost velikoga broja ljudi te gejši koje su dijelile prigodne poklon paketiće čaja, opojni miris istoka širio se prizemljem Portanove.

14. siječnja 2012.

Opširnije